Forventninger til forældre

Vores forventninger til jer som forældre er, at I bakker op om Institutionen og at I deltager i de arrangementer der afholdes. Vi har ca. 4 arbejdsdage om året, hvor vi forventer at I delatger i mindst en, men gerne flere . Det er utrolig hyggeligt at deltage, da der også er tid til en kop kaffe og en snak med andre forældre. 

Hvis jeres barn bliver syg eller bare holder en fridag, så ring til os på 65391373, for vi vil gerne vide det, i tilfælde vi tager ud af huset.

Hvis I ønsker jeres barn skal deltage i de forskellige aktiviteter og ture ud af huset, som vi tilrettelægger, da er det en god ide at aflevere barnet inden kl. 9.00.

Skulle I undre jer over noget, vil vi meget gerne have at I spørger personalet, der helt sikkert vil kunne give jer et svar.

Arbejdsdage

se årsplan

Fødselsdage

Børnehaven:

Kan holdes i børnehaven efter aftale med stuens personale. Forældre må gerne deltage. Fødselsdagen fejres gerne ved morgensamlingen med lys, sang og gaver som er lavet af de andre børnene. Forældre bestemmer selv hvad der medbringes. 

Ønsker I at aflevere invitationer i huset til fødslesdage hjemme skal dette enten være til hele gruppen, alle stuens piger eller alle stuens drenge. 

Vuggen: Fødselsdage fejres ved morgensamlingen. Der tændes lys og synges. Forældre bestemmer selv hvad der medbringes

 

Rynkeby Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.