Forventninger til forældre

Vores forventninger til jer som forældre er, at I bakker op om Institutionen og at I deltager i de arrangementer der holdes. Vi har 4-5 arbejdsdage om året, hvor vi forventer at I delatger i mindst en, men gerne flere for det er faktisk også ret hyggeligt. Der ligger 2 arbejdsdage på en hverdag og 2 arbejdsdage på en lørdag.

Hvis jeres barn bliver syg eller bare holder en fridag, så ring til os på 65391373, for vi vil gerne vide det, i tilfælde vi tager ud af huset.

Vi vil gerne have at børnene er mødt og vinket inden kl. 09.00 eller efter kl. 09.30. Så vi i ro og mag kan afholde vores hyggelige morgensamling.

Skulle I undre jer over noget, vil vi meget gerne have at I spørger personalet, der helt sikkert vil kunne give jer et svar.

Arbejdsdage

6. april, 3. juni, 29. juni, 4. august

Fødselsdage

Børnehaven:

Kan holdes hjemme eller i børnehaven. det aftales med stuens personale. Holdes den i børnehaven må forældre gerne deltage. Fødselsdage som fejres i børnehaven fejres gerne ved morgensamlingen med lys, sang og gaver som er lavet af de andre børnene. Forældre bestemmer selv hvad der medbringes. 

Ønsker I at aflevere invitationer i huset til fødslesdage uden personalet skal dette enten være til hele gruppen, alle stuens piger eller alle stuens drenge. 

Vuggen: Fødselsdage fejres ved morgensamlingen. Der tændes lys og synges. Forældre bestemmer selv hvad der medbringes

 

Rynkeby Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.