• Jeg er uddannet pædagog i 2009. Har siden 2002 arbejdet indenfor dagtilbudsområdet, først som pædagogmedhjælper, senere pædagog og pædagogisk leder. Inden jeg kom til Rynkeby var jeg i Oslo i 2 år og arbejde som pædagogisk leder i en stor institution. Siden januar i 2019 har jeg været ansat som leder her i huset. Jeg er optaget af at alle børn trives og har gode relationer til både voksne og børn. Jeg har siden 2021 været i gang med en diplom i ledelse på COK.

  Tove Ravnholt
  Leder
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet i 1984 og har dermed mange års erfaring indenfor dagtilbud. Jeg har en specialpædagogisk uddannelse. De sidste 22 år her i Børnehuset i Rynkeby. Udover at jeg er pædagog på gul stue er jeg også souschef og tager del i ledelsesopgaver sammen med Tove. Jeg er optaget af gode relationer blandt børn og voksne - børn og børn i mellem. Tænker at det er vigtig at vi gennem relationer lærer og udvikler os som mennesker.
  Privat er jeg gift, har to voksne børn og et par børnebørn, som betyder meget for mig. Jeg holder af sol og sommer og at rejse.

  Lene Petersen
  Souschef
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i 2005 og har siden 2006 arbejdet her i huset. Udover at jeg er pædagog på grøn stue er jeg også tillidsrepræsentant for alle pædagoger i huset samt medarbejderrepræsentant i bestyrelsen.
  Jeg er optaget af børns relationer, deres sproglige og kognitive udvikling. Et godt forældresamarbejde omkring det enkelte barn er grundlaget for at vi sammen sikre en tryg og udviklende hverdag for alle børn i institutionen. Min fritid bruger jeg sammen med mine to voksne børn, mit hus og have og gode venner.

  Susanne Larsen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog fra UCN Hjørring i januar 2020. Derefter har jeg arbejdet i en børnehave i Ellinge ved Frederishavn, inden jeg i maj 2021 blev ansat her i huset.
  Som pædagog er jeg meget interesseret i barnets spor, hvor jeg følger barnets interesse og via den vej skaber rum for læring, trivsel og udvikling.
  I privaten er jeg gift og har to børn, som jeg bruger min fritid sammen med.
  Udover min uddannelse til pædagog har jeg også en divisionstræneruddannelse indenfor håndbold. Jeg har trænet børne-, ungdoms- og seniorhold.

  Mads Munch Sørensen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i 1996 og senere taget efteruddannelse til sprogpædagog. Har været ansat her i huset i 21 år - først i børnehaven og senere i Vuggen, hvor jeg arbejder nu. Jeg har altid haft lyst til at arbejde med børn og nyder hver dag jeg går på arbejde. Jeg er god til at se barnets behov for omsorg, tryghed og nærvær og hjælpe dem videre, når det er svært. Jeg holder af at bruge naturen, krop og sanser i samvær med børnene. Jeg er bevidst om at stimulere børns sproglige udvikling gennem sang, rim og remser, læsning, beskrivelser og samtaler med børn.

  Lone Irene Pedersen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i 2014 og har primært beskæftiget mig med arbejdet i vuggestue, både under min uddannelse og efterfølgende. At arbejde med de mindste børn, ser jeg som en vigtig opgave. Det at være med til at give omsorg til, danne og udvikle de små mennesker giver mig stor glæde i hverdagen. I mit arbejde er jeg optaget af at trygge og nærværende relationer, samt at arbejde med børnenes sanseintegration. Børnene elsker at blive præsenteret for forskellige sanseoplevelser og jeg ser det som en vigtig del af det pædagogiske arbejde med børn.
  Jeg har været ansat i huset siden september 2020.

  Karina Welander Andersen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i januar 2022 og har været ansat i huset siden.

  Janni Sandholm Hansen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog og har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg er kreativ og bruger ofte at lave noget kreativt sammen med børnene Jeg elsker at høre musik og nyder sammen med børnene at lave diskotek, hvor der er mulighed for at få rørt kroppen og synge med. Jeg er samboende og har en datter. I min fritid er jeg aktiv håndboldspiller.

  Anita Carlsen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Mikkel har af flere omgange været ansat som pædagogmedhjælper og har været vikar i huset.. I 2018-2019 har Mikkel taget en pædagogisk-assistent uddannelse i Odense. Mikkel elsker at bevæge sig og i sin fritid dyrker Mikkel sport - både fodbold og håndbold.
  Mikkel er nu ansat som pædagogisk assistent.

  Mikkel Skræp
  Pædagogisk assistent
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet Pædagogisk assistent i 2016. Min vigtigste opgave er at være med til at forme, danne og udvikle børnene. Det er mig en stor glæde at være en del af børnenes hverdag og igennem gode og nære relationer, gode læringsmiljøer og oplevelser tilbyde børnene mulighede for omsorg, læring og udvikling. Jeg kan lide at tage børnene med i praktiske opgave som fx. at bage boller eller lave mad.
  Min fritid bruger jeg sammen med min datter, familie og venner. Jeg er kreativ og holder af min have og dens blomster.
  Jeg har været ansat i huset siden 1. maj 2021.

  Birthe Johanne Petersen
  Pædagogisk assistent
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg bor sammen med min mand og er mor til en dreng på 4 år og er egentlig udannet som butiksassistent. At være sammen med og arbejde med børnene og se deres livsglæde er også en stor glæde for mig. Jeg er en engageret og målrettet person, der tager ansvar for mine opgaver i mit arbejde. Jeg er opfindsom, aktiv sammen med børnene og ønsker at skabe muligheder for børnene

  Stine Wørmer
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er fra 1. juli 2022 ansat som pædagogmedhjælper med primær tilknytning til vuggestuen. Når der er brug for det hjælper jeg også i børnehaven.

  Signe Fønss
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er ansat som pædagogmedhjælper august 2022. Jeg har flere års erfaring fra det pædagogiske arbejde både fra dagtilbud men også specialområdet.

  Pia Friis Mikkelsen
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Mai er tilkaldevikar i hele huset.
  Mai studere ved siden af.

  Mai Roed Lindemann
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73

Rynkeby Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.