• Jeg er uddannet pædagog i 2009. Har siden 2002 arbejdet indenfor dagtilbudsområdet, først som pædagogmedhjælper, senere pædagog og pædagogisk leder. Inden jeg kom til Rynkeby var jeg i Oslo i 2 år og arbejde som pædagogisk leder i en stor institution og jeg har stadig kontakt til Norge, da jeg er med i et forskningsprojekt om Gode lege- og læringsmiljøer inde og ude. Siden januar i 2019 har jeg været ansat som leder her i huset. Jeg er optaget af at alle børn trives og har gode relationer til både voksne og børn.

  Tove Ravnholt
  Leder
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet i 1984 og har dermed 35 års erfaring indenfor dagtilbud. Jeg har en specialpædagogisk uddannelse. De sidste 22 år her i Børnehuset i Rynkeby. Udover at jeg er pædagog på gul stue er jeg også souschef og tager del i ledelsesopgaver sammen med Tove. Jeg er optaget af gode relationer blandt børn og voksne - børn og børn i mellem. Tænker at det er vigtig at vi gennem relationer lærer og udvikler os som mennesker.
  Privat er jeg gift, har to voksne børn og et par børnebørn, som betyder meget for mig. Jeg holder af sol og sommer og at rejse.

  Lene Petersen
  Souschef
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i 2005 og har siden 2006 arbejdet her i huset. Udover at jeg er pædagog på grøn stue er jeg også tillidsrepræsentant for alle pædagoger i huset samt medarbejderrepræsentant i bestyrelsen.
  Jeg er optaget af børns relationer, deres sproglige og kognitive udvikling. Et godt forældresamarbejde omkring det enkelte barn er grundlaget for at vi sammen sikre en tryg og udviklende hverdag for alle børn i institutionen. Min fritid bruger jeg sammen med mine to voksne børn, mit hus og have og gode venner.

  Susanne Larsen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Uddannet pædagog i 2012 og har arbejdet i huset siden november 2013. Har tidligere arbejdet på døgninstitution og har i 2019 deltaget i et kursusforløb omkring neuroaffektiv pædagogik. Jeg vægter tryghed og nærvær med børnene. Det gode forældresamarbejde er grundlaget for barnets tryghed og for en sammenhængende hverdag for børnene. Holder af sammen med børnene at være ude i naturen, bruge kroppen og stimulerer sanserne. Jeg bor sammen med min datter og i min fritid er familien og mine venner vigtige. Jeg elsker at lave mad og bager gerne en masse sjove kager.

  Pernille Skytthe
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog i 1996 og senere taget efteruddannelse til sprogpædagog. Har været ansat her i huset i 21 år - først i børnehaven og senere i Vuggen, hvor jeg arbejder nu. Jeg har altid haft lyst til at arbejde med børn og nyder hver dag jeg går på arbejde. Jeg er god til at se barnets behov for omsorg, tryghed og nærvær og hjælpe dem videre, når det er svært. Jeg holder af at bruge naturen, krop og sanser i samvær med børnene. Jeg er bevidst om at stimulere børns sproglige udvikling gennem sang, rim og remser, læsning, beskrivelser og samtaler med børn.

  Lone Irene Pedersen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er uddannet pædagog og har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg er kreativ og bruger ofte at lave noget kreativt sammen med børnene Jeg elsker at høre musik og nyder sammen med børnene at lave diskotek, hvor der er mulighed for at få rørt kroppen og synge med. Jeg er samboende og har en datter. I min fritid er jeg aktiv håndboldspiller.

  Anita Carlsen
  Pædagog
  Tel. 65 39 13 73
 • Mikkel har af flere omgange været ansat som pædagogmedhjælper og har været vikar i huset.. I 2018-2019 har Mikkel taget en pædagogisk-assistent uddannelse i Odense. Mikkel elsker at bevæge sig og i sin fritid dyrker Mikkel sport - både fodbold og håndbold.
  Mikkel er nu ansat som pædagogisk assistent.

  Mikkel Skræp
  Pædagogisk assistent
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er ansat i midlertidig stilling indtil sommer. Jeg er uddannet som salgsassistent indenfor skobutikbranchen. Jeg har efterfølgende arbejdet som pædagogmedhjælper i en stor kommunal daginstitution med børn fra 0-6 år. Jeg har også i et år været dagplejer i Kerteminde kommune i et årsvikariat.
  Jeg har altid haft lysten til at arbejde i børnehøjde og har altid haft børn omkring mig, da jeg er vokset op med en mor som arbejdede som dagplejer.
  Jeg ønsker at skabe trygge rammer for børnene og give dem omsorg og nærvær i hverdagen.

  Jeg bruger min fritid på bl.a. ridning.

  Rikke Tukjær Thomsen
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg er pædagogmedhjælper og har været her i huset i 30 år. Oprindelig er jeg er uddannet håndarbejdslærer og bruger min kreativitet i mit arbejde med børn. At være ude i naturen sammen med børn er det bedste jeg ved - det at have fælles oplevelser og fælles opmærksomhed på naturen, dyr og planter. Her er der højt til loftet og plads til at være og der er rum og tid til at lytte til børnene og se hvad de er optaget af.
  Jeg er gift, har to voksen døtre og 4 børnebørn. I min fritid sejler jeg og stresser af med gåture ved skov og strand.

  Helle Aagaard Hansen
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Jeg arbejder som pædagogmedhjælper i Vuggen. Oprindelig er jeg uddannet bager, men har altid haft lyst til at arbejde med børn. Det at jeg kan gøre en forskel og være med til at skabe gode hverdage for børnene, og se børn udvikle sig og støtte dem i den udvikling, er vigtig for mig.
  Jeg er gift og har tre børn. Når der er tid slapper jeg af med puslespil, maling og musik. Jeg er glad for både at gå og cykle lange ture, som giver ro i kroppen bagefter.

  Camilla Zuijdendorp
  Pædagogmedhjælper
  Tel. 65 39 13 73
 • Simone Alberte Larsen
  Vikar
  Tel. 65 39 13 73
 • Nicoline har sabbatår efter at have afsluttetsin HF. Nicoline er 20 år og er glad for at arbejde med børn og er kreativ og glad for musik. Hun kan også lide at være i gang og bevæge sig.

  Nicoline Phillip
  Vikar
  Tel. 65 39 13 73

Rynkeby Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.